U bent hier: Home > Gevelrenovaite

Gevelrenovatie

Bij een gevelrenovatie worden de buitenmuren doorgaans altijd mee geïsoleerd omdat dit een ideale opportuniteit is om dit meteen ook in orde te brengen.

Is uw gevel reeds geïsoleerd?

Dan volstaat het om enkel nieuwe gevelbekleding te plaatsen, tenzij uw huidige isolatie door de vochtproblemen dermate is aangetast dat deze vernieuwd moet worden.

Scheuren en barsten in uw voegen?

Merkt u scheuren en barsten in uw voegen? Dan is het beter om te voorkomen dan te genezen.

Contacteer ons zo snel mogelijk om uw voegen te laten herstellen zodat dit niet kan leiden tot vochtoverlast, want dan dringt een complete gevelrenovatie zicht uiteraard op.

Gevelisolatie

We plaatsen gevelisolatie bij nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Bij nieuwbouw is dit tegenwoordig vanzelfsprekend, maar wanneer u uw buitenmuren wilt (na)isoleren moet u er ook rekening mee houden dat u nieuwe gevelbekleding zult moeten plaatsen.

Het voordeel daarvan is natuurlijk dat uw woning niet alleen beter geïsoleerd zal zijn, maar er ook als nieuw zal uitzien.

Behalve crepi en steenstrips kan bij ons terecht voor het plaatsen van gevelisolatie i.c.m. gevelbekleding zoals hout, sidings, leien, PVC, …

Premies

Er zijn vandaag ook tal van isolatiepremies beschikbaar. Kijk even op de site van de Vlaamse overheid of u hiervoor in aanmerking komt. Ook is er een verlaagd BTW tarief mogelijk van 6% onder bepaalde voorwaarden.

Overige werken

Behalve gevelrenovaties kan u bij ons ook terecht algemene werken ana  dakengevels bekleden, isolatie van daken en binnen- en buitenschrijnwerken.

Veel Gestelde Vragen over Gevels Renoveren

Wat kost het om een gevel te renoveren?

De kosten voor gevelrenovatie kunnen sterk variëren, afhankelijk van de specifieke werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Bijvoorbeeld, voor het vernieuwen van voegwerk liggen de prijzen gemiddeld tussen €10 en €100 per vierkante meter, afhankelijk van het soort voegwerk​.

Daarnaast kunnen gevelisolatie projecten variëren van enkele duizenden euro’s afhankelijk van de omvang en het type woning​.

Wat kost gevel herstellen?

Specifieke herstelwerkzaamheden zoals het vervangen van stenen kosten ongeveer €11 per steen. Andere werkzaamheden, zoals het reinigen van de gevel, kunnen tussen de €4 en €12 per vierkante meter kosten, afhankelijk van de methode.

Wat is de goedkoopste gevelrenovatie?

De goedkoopste opties voor gevelonderhoud omvatten het reinigen van de gevel, wat kan variëren van €4 tot €12 per vierkante meter, en het impregneren (waterafstotend maken) van de gevel, wat kan kosten tussen €5,50 en €11 per vierkante meter​​.

Deze opties zijn relatief betaalbaar en kunnen de uitstraling van je gevel aanzienlijk verbeteren zonder dat je een volledige renovatie hoeft uit te voeren.

Wat kost gevel bekleden?

De kosten voor het bekleden van een gevel variëren aanzienlijk afhankelijk van het gekozen materiaal. Crepi kan bijvoorbeeld variëren van €40 tot €80 per vierkante meter, terwijl steenstrips tussen de €150 en €200 per vierkante meter kunnen kosten. Houten gevelbekleding kost gemiddeld tussen de €100 en €150 per vierkante meter, en kunststof gevelbekleding ligt tussen de €75 en €125 per vierkante meter​.

Voor gedetailleerde offertes en persoonlijk advies is het altijd aan te raden om contact op te nemen via ons offertermulier.

Over ons

Goddé is aangesloten bij een netwerk van gevelaannemers, hierdoor zijn we actief in heel Vlaanderen: Vlaams-Brabant, Limburg, Antwerpen, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Waarom zou ik voor jullie kiezen?

Dakwerken Goddé is de perfecte keuze omdat wij u een aantal voordelen bieden:

 • Ruime ervaring
 • Gebruik van professioneel materiaal & technieken
 • Eerlijke & scherpe tarieven
 • Gratis offerte

  OFFERTE GEVELRENOVATIE

  Welk type woning heeft u?*

  Hoe wilt u uw gevel renoveren?*

  Wat is de oppervlakte van uw gevel*

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze bedrijven voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.