U bent hier: Home > Dakwerken

Sterk in dakwerk, sterk in vakwerk

Een dak repareren, vervangen of herstellen is werk voor specialisten. Het is geen sinecure om een dak op te kruipen zonder te weten waar je allemaal mee rekening moet houden.

Als u samenwerkt met Dakwerken Goddé dan u echter gerust op beide oren slapen. Met onze 19 jaar ervaring weten we meteen wat de aandachtspunten zijn bij elk type werk. We hebben voor elk probleem dan ook een oplossing.

U kan bij ons terecht voor zowel hellende daken als platte daken, dak isolatie, gevelbekleding, gevelrenovaties en houtskeletbouw.

Met welke soorten dakwerken kunnen we u helpen:

ALGEMENE DAKWERKEN

Hellende daken, platte daken, PVC daken, groendaken, rieten daken, …

Wij weten raad met alle soorten dakwerken!

DAKRENOVATIE

Afhankelijk van de staat van uw dak kan er gekozen worden voor nieuwe dakbedekking, een onderdak, overzetdak of een nieuwe dakconstructie.

DAKBEDEKKING 

Wij plaatsen alle soorten dakbedekking: dakpannen, zink, PVC daken, roofing of resitrix, leien, dakplaten, rieten dak, groendak, …

ROOFING / RESITRIX

Roofing plaatsen op uw dak? Of zoekt u naar een waterdichte oplossing voor uw dak te herstellen? Als specialist in platte daken kan u steeds bij ons terecht!

DAKRAMEN

Heeft u een schuin dak waar u graag meer lichtinval via wil creëren? Dan kunnen we voor u dakramen of Velux ramen plaatsen.

DAKKOEPEL

Wilt u graag meer lichtinval via uw plat dak creëren? Dan kunnen we voor u een dakkoepel of lichtkoepel plaatsen.

DAKKAPEL 

Met een dakkapel creëert u niet alleen meer lichtinval, maar vooral ook meer ruimte waardoor uw woonoppverlakte vergroot.

DAKGOTEN

U kan op ons rekenen voor het herstellen, plaatsen of vervangen van dakgoten. Ook voor alle andere lood- en zinkwerken kan u een beroep doen op ons.

SCHOORSTEEN REPARATIE

Als de voegen van uw schouw poreus zijn geworden, bestaat er het risico op lekkage. Wij kunnen uw schoorsteen langs buiten repareren of het rookkanaal herstellen.

OVERIGE DAKWERKEN

Grote en kleine dak herstellingen, stormschade, groen dak aanleggen, rietendak aanleggen, … 

Veel gestelde vragen

Zijn er premies voor dakwerken?

Er zijn premies beschikbaar voor dakrenovatie en dakisolatie. Kijk even op de site van de Vlaamse overheid of u hiervoor in aanmerking komt. Ook is er een verlaagd BTW tarief mogelijk van 6% onder bepaalde voorwaarden.

Wat kost een dakwerker per uur?

Het uurtarief van een dakwerker ligt tussen de €35 en €55, afhankelijk van de complexiteit van de klus en de ervaring van de dakwerker. Voor eenvoudig kluswerk, zoals kleine reparaties, ligt het tarief vaak aan de onderkant van deze range, terwijl voor ingewikkelder werk zoals nieuwbouw en onderhoud, het tarief aan de hogere kant lig.

Wat valt er onder dakbedekking?

Onder dakbedekking vallen materialen zoals EPDM, bitumen, en PVC voor platte daken, en dakpannen, leien, zink, en riet voor hellende daken. De kosten variëren sterk, afhankelijk van het materiaal, met prijzen die uiteenlopen van €22 tot €120 per m² voor hellende daken en van €30 tot €80 per m² voor platte daken.

Wat valt er onder dakwerken?

Dakwerken omvatten een breed scala aan werkzaamheden, van het installeren van nieuwe dakbedekking tot reparaties, onderhoud, en het plaatsen van dakkapellen. De kosten voor dakrenovatie beginnen vanaf €50 per m², terwijl reparaties voor een plat dak kunnen variëren van €130 tot €420 per m² en van €255 tot €285 per m² voor een hellend dak. Onderhoud van het dak kost gemiddeld €15 per m²​.

Over ons

Goddé is aangesloten bij een netwerk van dakwerkers, hierdoor zijn we actief in heel Vlaanderen: Vlaams-Brabant, Limburg, Antwerpen, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Waarom zou ik voor jullie kiezen?

Dakwerken Goddé is de perfecte keuze omdat wij u een aantal voordelen bieden:

 • Ruime ervaring
 • Gebruik van professioneel materiaal & technieken
 • Eerlijke & scherpe tarieven
 • Gratis offerte

  OFFERTE DAKWERKEN

  Waarvoor wilt u een offerte?*

  Meerdere selecties mogelijk.

  Heeft u een hellend of plat dak?*

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze bedrijven voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.