U bent hier: Home > Dakwerken

Sterk in dakwerk, sterk in vakwerk

Een dak repareren, vervangen of herstellen is werk voor specialisten. Het is geen sinecure om een dak op te kruipen zonder te weten waar je allemaal mee rekening moet houden.

Als u samenwerkt met Dakwerken Goddé dan u echter gerust op beide oren slapen. Met onze 19 jaar ervaring weten we meteen wat de aandachtspunten zijn bij elk type werk. We hebben voor elk probleem dan ook een oplossing.

U kan bij ons terecht voor zowel hellende daken als platte daken, dakisolatie en gevelbekleding.

Met welke soorten dakwerken kunnen we u helpen:

Hellende daken, platte daken, PVC daken, groendaken, rieten daken, …

Wij weten raad met alle soorten dakwerken!

Afhankelijk van de staat van uw dak kan er gekozen worden voor nieuwe dakbedekking, een onderdak, overzetdak of een nieuwe dakconstructie.

Wij plaatsen alle soorten dakbedekking: dakpannen, zink, PVC daken, roofing of resitrix, leien, dakplaten, rieten dak, groendak, …

Wilt u graag meer lichtinval via uw plat dak creëren? Dan kunnen we voor u een dakkoepel of lichtkoepel plaatsen.

Heeft u een schuin dak waar u graag meer lichtinval via wil creëren? Dan kunnen we voor u dakramen of Velux ramen plaatsen.

Met een dakkapel creëert u niet alleen meer lichtinval, maar vooral ook meer ruimte waardoor uw woonoppverlakte vergroot.

U kan op ons rekenen voor het herstellen, plaatsen of vervangen van dakgoten. Ook voor alle andere lood- en zinkwerken kan u een beroep doen op ons.

Roofing plaatsen op uw dak? Of zoekt u naar een waterdichte oplossing voor uw dak te herstellen? Als specialist in platte daken kan u steeds bij ons terecht!

Als de voegen van uw schouw poreus zijn geworden, bestaat er het risico op lekkage. Wij kunnen uw schoorsteen langs buiten repareren of het rookkanaal herstellen.

HEEFT U EEN PROJECT VOOR ONS?