U bent hier: Home > Gevelbekleding & Gevelrenovatie > Gevelbekleding & gevelrenovatie Betekom

Gevelbekleding Betekom

Gevelbekleding Betekom: bij Gevelwerken Goddé weten we alles over het plaatsen van gevelbekleding in Betekom. Net zoals uw dak beschermt uw gevel uw woning tegen weer en wind. Kies daarom steeds voor een kwaliteitsvolle afwerking.

Daarnaast zal het type gevelbekleding dat u kiest de uitstraling van uw woning bepalen.

Behalve crepi & steenstrips plaatsen wij alle type van gevelbekleding in regio Betekom, zoals o.a. hout, sidings, natuursteen, leien, PVC, ALU, vezelcement plaatsen, bakstenen, composiet, …

Combinatie van verschillende gevelmaterialen

Meer en meer wordt er gekozen om meerdere gevelmaterialen met elkaar te combineren. Zo kan u traditionele bakstenen bijvoorbeeld combineren met hout of sidings. Zelfs metalen gevelmaterialen winnen tegenwoordig aan populariteit voor particuliere woningen.

Gevelrenovatie Betekom

Gevelrenovatie Betekom: bij een gevelrenovatie worden de buitenmuren doorgaans altijd mee geïsoleerd omdat dit een ideale opportuniteit is om dit meteen ook in orde te brengen.

Is uw gevel reeds geïsoleerd?

Dan volstaat het om enkel nieuwe gevelbekleding te plaatsen, tenzij uw huidige isolatie door de vochtproblemen dermate is aangetast dat deze vernieuwd moet worden.

Scheuren en barsten in uw voegen?

Merkt u scheuren en barsten in uw voegen? Dan is het beter om te voorkomen dan te genezen.

Contacteer ons zo snel mogelijk om uw voegen te laten herstellen zodat dit niet kan leiden tot vochtoverlast, want dan dringt een complete gevelrenovatie zicht uiteraard op.

HEEFT U EEN PROJECT VOOR ONS?

Over ons

Wij zijn als dakwerkersbedrijf gespecialiseerd in daken, gevels & buitenschrijnwerk. Zaakvoerder Kevin Goddé staat elke dag mee op de werven. Wij hanteren een persoonlijke aanpak waarbij u als klant in direct contact staat met de zaakvoerder. Dat is een enorm voordeel omdat we daarom zeer snel kunnen bijsturen indien nodig.

Met 19 jaar ervaring op de teller hebben hebben we alles al gezien en meegemaakt en daarom kunnen we ook met trots zeggen dat we voor elk ‘dakprobleem’ een oplossing hebben.

We doen ook steeds ons best om iedereen zo snel mogelijk verder te helpen. Wij laten niemand in kou staan.

Elke opdracht, groot of klein, nemen we met plezier voor onze rekening. We hanteren wel het principe dat we onze opdrachten steeds chronologisch afwerken.

Kwaliteit staat voorop

Wij hechten steeds veel belang aan de uitvoering van ons werk. Daarom dat wij ook steeds investeren in de beste materialen en werktuigen om ons werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. Kwaliteit staat steeds voorop.

Eerlijk & gratis advies op maat

Soms is het voor klanten moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn, afhankelijk van het type werk, steeds verschillende soorten materialen beschikbaar. Zo kan u prijsbewuste keuzes maken of duurzame keuzes. Afhankelijk van uw voorkeuren zoeken we hierin steeds een goede balans.

We adviseren u dan ook graag op maat in alle openheid & eerlijkheid.

Een woord is een woord

U zal ook nooit onaangenaam verast worden door onze factuur. We bespreken steeds vooraf wat er moet uitgevoerd worden tegen welk tarief en daar houden we ons ook aan.

Premies & subsidies

Voor werkzaamheden aan daken & gevels kan u vaak in aanmerking komen voor premies/subsidies. We raden altijd aan om dit steeds goed na te gaan.