Dakwerken Buggenhout

DAKWERKER in Buggenhout gezocht?

Voor al uw dakwerken in Buggenhout bent bij ons aan het juiste adres!

Dakwerken Buggenhout

DAKWERKER UIT DE BUURT GEZOCHT?

Voor al uw dakwerken in Buggenhout bent bij ons aan het juiste adres!

Dakwerken Buggenhout

Wij hebben 19 jaar ervaring als dakwerker in Buggenhout. U kan bij ons terecht voor alle soorten dakwerken & gevelwerken.

Dringed nood aan een dakwerker in de buurt?

Dringende problemen? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Wij hanteren scherpe & vooral eerlijke prijzen

Een woord is een woord. We hanteren een zeer transparant beleid.

Met welke soorten gevelwerken & dakwerken in Buggenhout kunnen we u helpen:

Hellende daken, platte daken, PVC daken, groendaken, rieten daken, …

Dakwerker in Buggenhout nodig? Wij weten raad met alle soorten dakwerken.

Afhankelijk van de staat van uw dak kan er gekozen worden voor nieuwe dakbedekking, een onderdak, overzetdak of een nieuwe dakconstructie.

Wij plaatsen alle soorten dakbedekking: dakpannen, zink, PVC daken, roofing of resitrix, leien, dakplaten, rieten dak, groendak, …

Wilt u graag meer lichtinval via uw plat dak creëren? Dan kunnen we voor u een dakkoepel of lichtkoepel plaatsen.

Heeft u een schuin dak waar u graag meer lichtinval via wil creëren? Dan kunnen we voor u dakramen of Velux ramen plaatsen.

Met een dakkapel creëert u niet alleen meer lichtinval, maar vooral ook meer ruimte waardoor uw woonoppverlakte vergroot.

U kan op ons rekenen voor het herstellen, plaatsen of vervangen van dakgoten. Ook voor alle andere lood- en zinkwerken kan u een beroep doen op ons.

Roofing plaatsen op uw dak? Of zoekt u naar een waterdichte oplossing voor uw dak te herstellen? Als specialist in platte daken kan u steeds bij ons terecht!

Als de voegen van uw schouw poreus zijn geworden, bestaat er het risico op lekkage. Wij kunnen uw schoorsteen langs buiten repareren of het rookkanaal herstellen.

Dakisolatie plaatsen is de beste investering die u kan doen om uw woning te isoleren. Welke dikte van isolatie je kiest is afhankelijk van uw dak. Wij adviseren u vrijblijvend.

Uw gevel bepaalt de uitstraling van uw woning. Behalve crepi & steenstrips plaatsen wij alle type gevelmaterialen: hout, sidings, PVC, natuursteen, …

Bent u van plan om uw gevel te laten renoveren? Dan is het misschien een goed moment om ook uw gevel te laten isoleren. Wij geven vrijblijvend advies.

We zijn ook enorm sterk in houtskeletbouw op maat:

U kan bij Dakwerken Goddé terecht voor dakconstructies op maat voor nieuwe daken en dakrenovaties.

Wilt u uw woning uitbreiden? Keuken uitbreiden? Een garage bijbouwen? Een dakkapel plaatsen of een extra verdiep? 

Wilt u een extra woonunit of poolhouse? Met houtskeletbouw kunnen we modulair bouwen en steeds voldoen aan uw wensen.

Graag een houten carport op maat om uw wagen onder te plaatsen? Eventueel gecombineerd met een extra berging. Alles is mogelijk.

Een terrasoverkapping of pergola zodat u steeds ten volle kan genieten van uw terras? Het is goedkoper dan een veranda, maar zeker even gezellig.

Ook een tuinhuis op maat behoort tot de mogelijkheden. Eventueel met een extra overkapping voor uw fietsen of ander materiaal onder op te bergen.

Dakwerker Buggenhout: Contacteer Ons!

Dakwerken Goddé

Wij zijn als dakdekkers gespecialiseerd in daken, gevels & buitenschrijnwerk. De zaakvoerder staat elke dag mee op de werven. Wij hanteren een persoonlijke aanpak waarbij u als klant in direct contact staat met de zaakvoerder. Dat is een enorm voordeel omdat we daarom zeer snel kunnen bijsturen indien nodig.

Met 19 jaar ervaring op de teller hebben hebben we bij Goddé alles al gezien en meegemaakt en daarom kunnen we ook met trots zeggen dat we voor elk ‘dakprobleem’ een oplossing hebben.

We doen ook steeds ons best om iedereen zo snel mogelijk verder te helpen. Wij laten niemand in kou staan.

Elke opdracht, groot of klein, nemen we met plezier voor onze rekening. We hanteren wel het principe dat we onze opdrachten steeds chronologisch afwerken.

dakwerker in de buurt

Kwaliteit staat voorop

Wij hechten steeds veel belang aan de uitvoering van ons werk. Daarom dat wij ook steeds investeren in de beste materialen en werktuigen om ons werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. Kwaliteit staat steeds voorop.

Eerlijk & gratis advies op maat

Soms is het voor klanten moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn, afhankelijk van het type werk, steeds verschillende soorten materialen beschikbaar. Zo kan u prijsbewuste keuzes maken of duurzame keuzes. Afhankelijk van uw voorkeuren zoeken we hierin steeds een goede balans.

We adviseren u dan ook graag op maat in alle openheid & eerlijkheid.

Een woord is een woord

U zal ook nooit onaangenaam verast worden door onze factuur. We bespreken steeds vooraf wat er moet uitgevoerd worden tegen welk tarief en daar houden we ons ook aan.

Werkregio

Dakwerken Goddé is aangesloten bij een netwerk van dakwerkers, hierdoor zijn we actief in heel Vlaanderen:

Doordat we een netwerk van dakdekkers zijn is er altijd een dakwerkbedrijf in de buurt die u kan helpen. Of het nu gaat om dakenisolerengevels bekledengevels renoveren of schrijnwerkzaamheden, wij leveren steeds topkwaliteit. We bieden een gratis offerteservice voor u als klant:
1) Plaats je aanvraag op onze website.

2) Wij sturen deze door naar onze aangesloten aannemers.

3)  Ontvang tot 3 offertes en kies met wie je wil samenwerken (steeds vrijblijvend).

Premies & subsidies

Voor werkzaamheden aan daken & gevels kan u vaak in aanmerking komen voor premies/subsidies. We raden altijd aan om dit steeds goed na te gaan.

Ook is er een verlaagd BTW tarief mogelijk van 6% onder bepaalde voorwaarden. Kijk dit zeker ook goed na.