U bent hier: Home > Dakisolatie > Dakisolatie Rijkevorsel

Dakisolatie Rijkevorsel

Dakisolatie Rijkevorsel: bij Dakwerken Goddé bent u aan het juiste adres voor al uw isolatiewerken in Rijkevorsel, of het nu gaat om dakisolatie, zolderisolatie of een plat dak isoleren.

Wij weten overal raad mee.

Gratis advies voor dakisolatie in Rijkevorsel

Wij adviseren u naargelang uw woning tevens over het te gebruiken isolatiemateriaal.

Premies dakisolatie Rijkevorsel

Er zijn vandaag ook tal van isolatiepremies beschikbaar. Kijk even op de site van de Vlaamse overheid of u hiervoor in aanmerking komt. Ook is er een verlaagd BTW tarief mogelijk van 6% onder bepaalde voorwaarden.

Dak isolatie

Wij kunnen dak isoleren langs de binnenzijde of buitenzijde.

Langs de buitenzijde

Een dak isoleren langs de buitenzijde is beter bekend onder de naam ‘Sarkingdak’. Het grote voordeel van deze methode is dat er geen verlies is langs de binnenruimte en dat uw dakconstructie extra beschermd wordt.

Langs de binnenzijde

Isolatie van een dak langs de binnenkant betekent dat we isolatie gaan aanbrengen tussen de spanten van uw dak, ook wel beter gekend onder de term een ‘warm dak’.

Desgewenst werken we dit dan proper af met gipslaten zodat u niets meer van het isolatiemateriaal merkt.

Zoldervloer isoleren

Indien u uw zolder niet gebruik, of bv. enkel als opslagruimte, is het ook een optie om uw zoldervloer te isoleren. Deze methode is doorgaans goedkoper.

Plat dak isoleren

Een plat dak isoleren vergt uiteraard een andere aanpak. Hierbij zijn er 3 methodes.

Koud plat dak

De isolatie wordt geplaatst aan de onderzijde van uw dak.

Warm plat dak

De isolatie wordt geplaatst aan de bovenzijde van uw dak.

Omgekeerd plat dak

Net zoals bij een warm dak wordt het isolatiemateriaal aan de bovenzijde geplaatst, maar dan direct op de roofing. Dit wordt dan afgewerkt met een ‘daklaag’ zoals grind, tegels, etc.

HEEFT U EEN PROJECT VOOR ONS?

Over ons

Met 19 jaar ervaring op de teller hebben hebben we bij Goddé alles al gezien en meegemaakt en daarom kunnen we ook met trots zeggen dat we voor elk ‘dakprobleem’ een oplossing hebben.

We doen ook steeds ons best om iedereen zo snel mogelijk verder te helpen. Wij laten niemand in kou staan.

Elke opdracht, groot of klein, nemen we met plezier voor onze rekening. We hanteren wel het principe dat we onze opdrachten steeds chronologisch afwerken.

Kwaliteit staat voorop

Wij hechten steeds veel belang aan de uitvoering van ons werk. Daarom dat wij ook steeds investeren in de beste materialen en werktuigen om ons werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. Kwaliteit staat steeds voorop.

Eerlijk & gratis advies op maat

Soms is het voor klanten moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn, afhankelijk van het type werk, steeds verschillende soorten materialen beschikbaar. Zo kan u prijsbewuste keuzes maken of duurzame keuzes. Afhankelijk van uw voorkeuren zoeken we hierin steeds een goede balans.

We adviseren u dan ook graag op maat in alle openheid & eerlijkheid.

Een woord is een woord

U zal ook nooit onaangenaam verast worden door onze factuur. We bespreken steeds vooraf wat er moet uitgevoerd worden tegen welk tarief en daar houden we ons ook aan.

Werkregio

Deze website is aangesloten bij een netwerk van aannemers, hierdoor zijn we actief in heel Vlaanderen:

Doordat we een netwerk van vakmensen zijn is er altijd een vakman in de buurt die u kan helpen. Of het nu gaat om dakenisolerengevels bekledengevels renoveren of schrijnwerkzaamheden, wij leveren steeds topkwaliteit. We bieden een gratis offerteservice voor u als klant:

1) Plaats je aanvraag op onze website.

2) Wij sturen deze door naar onze aangesloten aannemers.

3)  Ontvang tot 3 offertes en kies met wie je wil samenwerken (steeds vrijblijvend).